Selainpohjainen lipunmyyntijärjestelmä - Lippu.fin luotettavuus ja saavuttavuus

Kasvata lipunmyyntiäsi ja nosta näkyvyyttäsi lippu.lightilla - aloita nyt ilmaisen järjestelmän käyttö.

Liput myyntiin helposti ja houkuttelevasti

lippu.light tarjoaa käyttöösi laajat myyntikanavat. Voit tehdä oman verkkokaupan sekä hyödyntää lippu.fi-verkkokauppaa, joka on Suomen suurin lipunmyyntialusta, sekä maanlaajuista myyntipisteverkostoa.  

Koska lippu.light on Lippu.fin palvelu, pääset nauttimaan markkinajohtajan luotettavuudesta, asiakaspalvelusta ja näkyvyydestä. Lippu.fi panostaa monikanavaisiin markkinointiratkaisuihin, joiden avulla tapahtuma löytää yleisönsä ja kuluttaja juuri ne tapahtumat, jotka häntä kiinnostavat. 

Helppo tapahtuman perustaminen

Intuitiivisella käyttöliittymällä luot nopeasti lippu.lightissa oman tapahtumasi ja voit aloittaa lipunmyynnin välittömästi. Käytössäsi on monipuoliset ominaisuudet, kuten hintaryhmät, lipputyypit, myynnin ajastus ja tilaisuussarjat.  

Oma verkkokauppa

Saat automaattisesti käyttöön oman verkkokaupan, joka toimii eri laitteilla ja jonka ulkonäköä voit itse muokata. Voit jakaa sen linkkiä tai voit upottaa sen verkkosivullesi iFramen avulla niin että lipunostajat pääsevät omalla sivustollasi suoraan ostamaan lippuja. 

Luvut ja raportit

Reaaliaikaisten raporttien avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla tapahtumasi myynnin kehittymisestä. Jos käytät kulunvalvontasovellustamme ScanAppia, voit jälkikäteen analysoida ihmisten saapumista ja optimoida sitä ensi kertaa varten. 

Lipunmyynti ovella

Järjestäjän oma myynti -toiminnon avulla voit palvella myös spontaaneja tapahtumavieraita ovella tai käyttää omaa toimistoasi ennakkolipunmyyntipisteenä. 

Numeroidun paikkakartan luonti jokaiseen tapahtumapaikkaan

Integroidun paikkakartta-editorin avulla voit helposti luoda oman katsomokartan. Olipa kyseessä sitten konsertti, teatteriesitys tai jotakin aivan muuta, voit luoda toivotun tilan valmiiden elementtien ja vapaiden muotojen avulla. Voit numeroida kaikki paikat tai hinnoitella aluekohtaisesti. 

Koodikampanjat ja erityisliput

Haluatko antaa kanta-asiakkaille alennuskoodin tai käyttää kampanjoita markkinoinnissa? Kampanjatoiminnon avulla voit määritellä erilaisia koodeja, joiden avulla voi ostaa tietyn lipputyypin. Ominaisuus sopii monenlaiseen käyttöön. 

Muita lippu.lightin hyötyjä

Myyntipisteet ympäri Suomea

lippu.light tuo ulottuvillesi koko Suomen kattavan myyntipisteverkoston, joka tukee tehokkaasti paikallisia myyntitoimenpiteitäsi. 

Suomen suosituin lippusivusto

lippu.lightin käyttäjänä pääset mukaan lippu.fi-verkkokauppaan, jossa on vuosittain yli 20 miljoonaa sessiota ja 10 miljoonaa kävijää. Lippu.fin monipuoliset markkinointitoimenpiteet vahvistavat saavuttavuutta entisestään. 

Asiakkaiden saavuttaminen

Hyödynnämme digimarkkinoinnissa Lippu.fin Big Dataa, joka on tapahtuma-alan suurin ja monipuolisin markkinoinnissa hyödynnettävä data.

Myyntipalvelu puhelimessa

Haluavatko asiakkaasi mieluummin palvelua puhelimitse? Monipuolisen myyntipalvelumme ansiosta liput tapahtumiisi voi ostaa myös puhelimitse. 

Luotettavat ja varmat tilitykset

lippu.light-käyttäjänä voit olla varma, että tilityksesi saapuvat luotettavasti ja ajallaan. Palvelun toimittava Lippu.fi on vakaa ja vahva kumppani. 

Ammattimainen asiakaspalvelu

Me huolehdimme asiakkaistasi. Hoidamme yhteydenpidon puolestasi olipa kyse sitten lippuihin ja tilaamiseen liittyvistä kysymyksistä tai tapahtumien siirtymisistä tai peruuntumisista.