Selainpohjainen työkalu tapahtumajärjestäjän omaan käyttöön

lippu.light - tehosta ennakkomyyntiä. Veloituksetta tapahtumajärjestäjän käyttöön.

Tehokkaaseen ennakkomyyntiin

Myy lippuja kaikissa Lippu.fin myyntikanavissa kautta maan. Halutessasi voit ottaa käyttöön myös oman personoidun lippu.light-verkkokaupan.

Lippupiste panostaa monikanavaisiin markkinointiratkaisuihin, joiden avulla tapahtuma löytää yleisönsä ja kuluttaja juuri ne tapahtumat, jotka häntä kiinnostavat.

Valtakunnalliset myyntipisteet

Yli 80 täyden palvelun myyntipistettä ja R-kioskit kautta maan

Lippu.fi

Lippu.fi on Suomen suurin tapahtumalippuja myyvä verkkokauppa, jossa on jopa 15 miljoonaa käyntiä vuodessa.

Digitoimiston palvelut käytössäsi

Hyödymmänne digimarkkinoinnissa Lippu.fin Big Dataa, joka on tapahtuma-alan suurin ja monipuolisin markkinoinnissa hyödynnettävä data.

Lippujen myyntipalvelu

Asiakkaat voivat ostaa lippuja myös puhelimitse Lippu.fin oman myyntipalvelun kautta.

Luotettava kumppani

Voit seurata myynnin kehittymistä reaaliaikaisesti suoraan lippu.light-järjestelmästä. Lipputulot tilitetään sopimuksen mukaisesti tapahtuman jälkeen.

Monikanavainen kuluttaja-asiakaspalvelu

Myös lipunostajien asiakaspalvelu hoidetaan Lippu.fin kuluttaja-asiakaspalvelun asiantuntijoiden toimesta.

Luo tilaisuuksia nopeasti

lippu.lightilla voit luoda uusia tilaisuuksia nopeasti myyntiin vain muutamassa minuutissa. Sisällönhallinta on tehokasta ja päivityksiä voi tehdä tarpeen mukaan. Ota helppokäyttöinen hallintajärjestelmä tapahtumajärjestäjänä omaan käyttöösi!

Mobiiliapplikaatio kulunvalvonnan hallintaan

EVENTIM.ScanApp-applikaatio mahdollistaa lippujen elektronisen lukemisen suoraan omalla kännykällä. Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta.

Oma lippukauppa

Halutessasi voit ottaa käyttöön myös oman lippu.light-lippukaupan ja upottaa sen omille verkkosivuille. Ostoprosessi on lipunostajalle tehokas: lipun valinnasta maksuun vain muutamalla klikkauksella, ilman erillistä sisäänkirjautumista.

Reaaliaikainen seuranta

Voit seurata lipunmyynnin edistymistä ja myyntilukuja reaaliaikaisesti suoraan lippu.light-järjestelmästä. EVENTIM ScanApp-applikaatio mahdollistaa elektronisen kulunvalvonnan tapahtumapaikalla.

Upotettava lippukauppa

Responsiivisen lippu.light-lippukaupan voi upottaa omille sivuille iFramen avulla. Lippukaupan voi halutessaan räätälöidä omalla logolla, väreillä sekä fontilla ja rikastaa myyntisivustoa tilaisuuskohtaisilla kuvilla ja teksteillä.