Sinä teet tapahtuman, me myymme liput

Hyvät esiintyjät ja kiva tapahtumapaikka ovat puoli ruokaa, mutta festivaalikävijät ja Early Birdit haluavat myös saada hyvin järjestetyn ja saumattoman kokemuksen. Silloin he palaavat myös seuraavana vuonna. lippu.light on helppokäyttöinen lipunmyyntijärjestelmä, joka tekee festivaalien lipunmyynnistä helppoa. Voit myös lukea liput ovella maksuttoman ScanApp-kulunvalvontasovelluksen avulla.  

Ammattimaiseksi festivaalijärjestäjäksi

Kesä, aurinko ja live-musiikki: suurten festivaalien lisäksi myös pienet ja keskisuuret tapahtumat rikastuttavat kesää monipuolisesti. On poppia, rockia, hip hoppia, klassista musiikkia. Nosta lipunmyyntisi uudelle tasolle ja hyödynnä helppokäyttöistä itsepalvelujärjestelmäämme lippu.lightia. Luo helposti oma lippukauppa omalla ilmeelläsi ja tarjoa suoraan lisäpalveluita sekä hyödynnä Lippu.fin laajaa verkostoa. Yksinkertaisesti, nopeasti, varmasti. 

Räätälöidyt festivaaliliput

Lipunmyynti omilla verkkosivuillasi

Lippukauppasi tulee toki sopia festivaali-ilmeeseen! Luo oma lippukauppasi, suunnittele se omalla designilla ja integroi verkkosivuillesi.

Maksimoi festivaalisi tavoittavuus

Lippu.fin myyntikanavien (lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet, R-kioskit, puhelinpalvelu) ja markkinointiautomaation kautta tavoitat laajasti potentiaaliset festivaalikävijät ja lisäät mahdollisuutesi loppuunmyytyyn tapahtumaan!

Yksilölliset lippukategoriat

Erilaisia lippukategorioita ja hintaportaita tekemällä on helppo luoda päivälippuja, viikonloppulippuja tai vaikkapa Early Bird -lippuja. 

Lisäpalveluiden tarjoaminen

Veloitetaanko festivaalillasi lisäkustannuksia, esim. telttapaikka, jätemaksu tms.? Nämä voit myös vaivatta lisätä järjestelmään.

Aloita festivaalilipunmyynti nyt

Myy festivaaliliput helposti oman lippukaupan kautta, aloita lipunmyynti jo tänään!

Early Bird -lipuista monen päivän lippuihin

Haluatko luoda oman verkkokaupan ja myydä kuten ammattilaiset? lippu.lightin avulla se on helppoa:

  • tarjoa lipunostajillesi yksinkertainen, mutkaton ostokanava
  • järjestä lipunmyynti porrastetusti ja tarjoa Early Bird -lippuja kampanjahinnoilla innokkaille.
  • toimi vastuullisesti ja tarjoa liput paperittomina, tallennettavissa Google/Apple Wallettiin tai pdf-lippuina.
  • hyödynnä kulunvalvontaan ScanApp-mobiilisovellusta.
  • lippu.light on joustava, ei sopimussidonnaisuutta.