Tee helposti numeroitu paikkakartta mihin vain tapahtumaan.

Tarvitsetko numeroituja istumapaikkoja tai seisomapaikkoja, numeroidun katsomon tai pöydät ja tuolit? Kätevällä paikkakartta-editorillamme luot helposti toimivan katsomokartan kaikenlaisiin tapahtumapaikkoihin. 

Paikan valinta kartalta tai automaattinen paikan valinta

Lipunostajat voivat joko valita ja ostaa itse haluamansa paikat tai he voivat hyödyntää automaattista paikan valintaa.

Paikkakartta eri kanaviin

Kun paikkakartta on luotu, sitä voidaan käyttää eri kanavissa: omassa lippu.light-verkkokaupassasi, Suomen suurimmassa lippu.fi-verkkokaupassa, myyntipisteillä ympäri Suomen ja ovimyynnissä tapahtumapaikalla.

Hintaluokat helposti

Määrittele eri istuma- ja seisoma-alueille omat lipunhintansa. Voit myös tarvittaessa varata valikoidut paikat VIP-vieraille.

Paikkakartan luomisen muita etuja

  • Juuri sinun tapahtumaasi sopiva paikkakartta - olipa kyseessä konsertti, teatterinäytös tai show.
  • Kätevät valmiit elementit auttavat luomaan nopeasti tyypillisimmät kartan osat kuten lavan, istuimet ja pöydät. Vapailla elementeillä voit luoda myös kaikkea muuta.
  • Määritä tapahtuman keskipiste, josta automaattiset parhaat paikat lasketaan.
  • Lippuostot eri kanavissa päivittyvät automaattisesti myös paikkakarttaan, jolloin varatut ja vapaat paikat näkyvät koko ajan oikein. 

Näin helposti paikkakartan luominen käy

Luo tapahtuma

Luo uusi tapahtuma. Syötä tapahtumapaikka ja valitse, että haluat käyttää paikkakarttaa.

Luo paikkakartta

Luo uusi katsomokartta asettelemalla esimerkiksi tuoleja, seisomapaikkoja ja lava. Voit tehdä layoutin täysin omien tarpeidesi mukaan.

Määrittele alueet ja hinnat

Kartan luonnin jälkeen määritä, mikä kartan alue kuuluu mihinkin alueeseen tai hintaryhmään. Määritä lopuksi kullekin alueelle lipunhinnat.