Tee käden käänteessä oma verkkokauppasi

Aloita lippujen myyminen omassa verkkokaupassasi muutamassa minuutissa. Lippukauppasi syntyy automaattisesti ja voit muokata sen ulkonäköä sekä halutessasi upottaa sen omalle verkkosivullesi. Näin voit luoda lipunostajillesi saumattoman kokemuksen. 

Moderni lippukauppa minuuteissa

Tapahtumalippujen myyminen omassa verkkokaupassasi ei tarvitse olla vaikeaa. lippu.lightin state-of-the-art lippukaupalla tarjoat kätevästi lipunostajillesi saumattoman ostokokemuksen kaikilla laitteilla. 

  • Responsiivinen verkkokauppa omalla ilmeellä.
  • Helppo liittää omaan verkkosivustoosi.
  • Nopea ostotapahtuma lipunostajillesi. 
  • Sisältää suosituimmat maksutavat. 

Verkkokauppa omalla ilmeellä

Anna automaattisesti syntyvälle lippu.light-verkkokaupalle oma brändi-ilmeesi. Voit liittää kauppaan logosi ja säätää tausta- ja fonttiväriä sekä fonttia. Näin kauppa istuu omaan ilmeeseesi ja markkinointimateriaaleihisi. 

Liitä lippukauppa kätevästi omaan verkkosivustoosi iFrame-upotuksella tai linkkinä. Näin lipunostajat voivat aloittaa ostoprosessin suoraan omalta sivultasi.  

Laske tapahtuman lipunhinnat

Lipunhintalaskurillamme voit laskea helposti omat tulosi ja palvelumaksut. 

Nopea ja kätevä check-out

Nopea check-out tekee lipun ostamisesta yleisöllesi miellyttävää. Valittavana on suosituimmat maksutavat: verkkopankki, MobilePay ja pankki- sekä luottokortti. Lipunostaja voi tallentaa lipun kätevästi Google tai Apple Walletiin tai PDF-muodossa laitteelleen. Paperisia lippuja ei tarvita.  

Ota heti käyttöön oma verkkokauppasi

Aloita välittömästi! Luo ensimmäinen tapahtuma lippu.lightissa ja aloita heti lipunmyynti omassa verkkokaupassasi. 

Jotain erityistä omalla lippu-layoutilla

Voit kustomoida helposti lippu.light-verkkokauppasi PDF-lippua lisäämällä siihen kuvia tai tekstiä. Voit tehdä lipusta näyttävämmän lisäämällä erityisen tapahtumakuvan tai voit nostaa lipussa esiin vaikka yhteistyökumppanin. Tekstiin voit lisätä ohjeita tai vaikkapa mainoksen seuraavasta tilaisuudestasi. Näillä keinoin saat myös lipun, joka tukee avain erityistä tapahtumaelämystä.  

Usein kysyttyjä kysymyksiä omasta lippu.light-verkkokaupasta

1.
2.
3.