Sujuvalla kulunvalvonnalla hyvä alku tapahtumalle

Tapahtuma alkaa ja yleisö syöksyy paikalle! Lippujen sujuva tarkistaminen antaa ammattimaisen vaikutelman ja saa ihmiset hyvälle tuulelle alusta alkaen. lippu.lightin kanssa voit käyttää lippujen skannaamiseen maksutonta ja vaivatonta ScanApp-kulunvalvontasovellusta.  

Helppo kulunvalvonta ScanAppin avulla

Lipunmyynnin lisäksi myös kulunvalvonnan pitää toimia sujuvasti ja saumattomasti. lippu.lightin avulla voit skannata liput ovella maksuttomalla ScanApp-sovelluksella ja analysoida ihmisten saapumismalleja kehittääksesi tilaisuuteen saapumista entisestään. 

  • Maksuton lippujen skannaussovellus iOSille ja Androidille
  • Lue lippuja yhtäaikaisesti jopa kahdeksalla laitteella
  • Lippujen tarkastaminen helposti
  • Tarkkaile täyttöastetta 
  • Analysoi ja optimoi sisäänkäynti 

Skannaa ammattimaisesti ScanApp-sovelluksella

Maksuttomalla ScanAppilla voit helposti lukea liput ovella käyttäen älylpuhelintasi. Sovellus näyttää heti, onko lippu voimassa ja onko se jo luettu. 

Seuraa käyttöastetta ja sisäänkulkua

Seuraa tarkasti sisäänpääsyä ja kulunvalvontaa. ScanApp-sovelluksesta näet, kuinka monta lippua on luettu. lippu.light-tililtäsi voit analysoida kulunvalvontaa ja lippujen lukemista myös tarkemmin. Näet esimerkiksi, milloin olivat suurimmat piikit yleisön saapumisessa, kuinka monta ihmistä on jo sisällä alueella ja mitä lipputyyppejä skannattiin milloinkin. Näiden tietojen avulla voit parantaa toimintoja sisäänpääsyalueella tai optimoida lippujen tarkastusta tulevissa tapahtumissa. 

Usein kysytyt kysymykset kulunvalvonnasta Scan App -sovelluksella

1.
3.
4.