Pysy ajan tasalla tapahtumasi myynnistä

Tiedä missä mennään: lippu.lightin avulla näet reaaliajassa myydyt liput ja sen, onko ne myyty omassa verkkokaupassasi vai Lippu.fin kanavissa. 

Tapahtuman raportointi käytössäsi

lippu.lightista voit pikaisesti vilkaista, mikä on tapahtumasi myyntiaste, tai voit katsoa tarkemmin, kuinka monta kappaletta mitäkin lipputyyppiä on myyty ja onko myynti tapahtunut omassa verkkokaupassasi vai Lippu.fin kanavissa. Näiden tietojen avulla voit optimoida seuraavan tapahtumasi lipunmyyntiä. lippu.lightilla voit seurata myyntilukuja millä vain laitteella ja nähdä aina reaaliaikaisen tilanteen.  

Yhdellä vilkaisulla kätevä yleisnäkymä

Yleisnäkymästä näet kätevästi kerralla tällä hetkellä myynnissä olevien tilaisuuksien täyttöasteen ja kokonaisliikevaihdon. Lisäksi näkymästä selviävät, mitkä myyntikanavat sinulla on jo käytössä ja mitä voisit vielä hyödyntää parhaan saavuttavuuden takaamiseksi. 

Tarkempi raportointi

Tarkemmin voit tutustua lipunmyynnin lukuihin Raportointi-alalehdeltä. Sieltä voit etsiä tapahtumia esimerkiksi tapahtumapäivän tai myyntipäivien mukaan ja muokata niitä tarvittaessa. Käytössä on myös pikasuodatin tavallisimpia hakuja varten. Näet myös eri myyntikanavien toiminnan ja voit ladata tiedot .csv-tiedostona. 

Aloita heti lipunmyynti

Aloita heti luomalla ensimmäinen lippu.light-tilaisuutesi ja panemalla käyntiin lipunmyynti omassa verkkokaupassasi ja lippu.fi-verkkokaupassa. 

Asiakkaiden analyysi Google Analyticsin avulla

Haluatko tietää, mistä lippukauppasi vierailijat tulevat tai mitkä markkinointitoimenpiteet tuottavat eniten lipunmyyntiä? Se onnistuu helposti, kun liität oman lippu.light-verkkokauppasi Google Analytics -tiliisi. 

Usein kysytyt kysymykset tapahtuman raportoinnista

1.
2.
3.