Keskity tapahtuman tuottamiseen ja luota meidän lipunmyyntiimme

lippu.light on osa Lippu.fin tarjontaa tapahtumajärjestäjille. Pääset hyötymään Lippu.fin pitkästä kokemuksesta, tunnettuudesta ja ammattimaisesta palvelusta. Avullamme onnistut lippujen ennakkomyynnissä - ilman lisämaksuja. 

Luota kokeneeseen kumppaniin

Kokemus on korvaamatonta. Lippu.fillä on vuosikausien kokemus lipunmyynnin ja tapahtuma-alan markkinajohtajana. Meillä on kokemusta erilaisista tapahtumista teatterista keikkoihin, huippu-urheilusta vaikuttajatapahtumiin ja messuista näyttelyihin. Ota kaikki irti meidän osaamisestamme ja yleisöstämme ja menesty tapahtumasi lipunmyynnissä!    

Lipunmyynnin markkinajohtajan näkyvyys

lippu.fi-verkkokaupassa vierailee vuosittain yli 20 miljoonaa ihmistä. Hyödynnä mahdollisuus saada oma tapahtumasi tälle valtavalle alustalle. Pääset osalliseksi laajasta yleisöstä, Lippu.fin brändin tunnettuudesta, markkinoinnin automaatioista ja hakukonenäkyvyydestä ja parannat mahdollisuuksiasi myydä tapahtumasi loppuun.  

Lippu.fi-verkkokaupan ohella lipunostajia palvelevat myyntipisteet ympäri Suomen sekä suomen- ja englanninkielinen asiakaspalvelumme.  

Ammattimainen palvelu ja tilitykset

Tukea erikoistapauksiin

lippu.light on tehty tapahtumajärjestäjille helpoksi ja tuemme sinua ohjeiden, videoiden ja webinaarien muodossa menestymään tilaisuuden luonnissa ja lipunmyynnissä. Jos tarvitset apua, asiantuntijamme ovat tukenasi. 

Lippujen osto puhelimitse? Sehän onnistuu.

Jos sinulla on lipunostajia, jotka asioivat mieluummin puhelimitse, tarjoamme heitä varten valtakunnallisen myyntinumeron. 

Me ratkaisemme ongelmatilanteet

Lipunostajat voivat olla meihin yhteydessä, mikäli heillä on kysymyksiä tai ongelmia tilauksensa kanssa tai jos tilaisuus siirtyy tai peruuntuu.  

Tulot nopeasti tilille

Suurena ja luotettavana kumppanina takaamme lipunmyyntitulojen nopean tilityksen. 

Aloita lippujen ennakkomyynti nyt

Aloita heti! Luo tilaisuus, laita pystyyn verkkokauppa ja ryhdy myymään lippuja. 

Ominaisuudet pähkinänkuoressa

Helppo tapahtuman perustaminen

Oma verkkokauppa

Lippu.fin laajuus ja kanavat

Katsomokartat kaikkiin tilanteisiin

Myynnin reaaliaikainen seuranta

Lipunmyynti ovella

Facebook-tapahtuman luonti

Alennuskampanjan luonti

Maksuton kulunvalvontasovellus

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin

Tietoa Lippu.fistä

Lippu.fi on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä CTS Eventimiä, joka toimii yli 20 maassa ja välittää kanavissaan vuosittain noin 250 miljoonaa lippua. Lippu.fin kumppaneihin kuuluu satoja Suomen tärkeimmistä venueista, teattereista, urheilujoukkueista, promoottereista ja muista tapahtumajärjestäjistä. 

lippu.light on osa Lippu.fin tarjontaa. lippu.light tarjoaa eri kokoisille tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden hoitaa oma lipunmyyntinsä helposti ja maksutta; tehdä oma verkkokauppa ja hyödyntää koko Lippu.fin verkostoa. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lippu.lightin hyödyistä

1.
2.