Läpinäkyvä hinnoittelu ilman kiinteitä maksuja

Meillä ei ole hinnoittelussa yllätyksiä tai piilotettuja maksuja. Järjestelmän käyttö on maksutonta ja voit itse päättää, lasketko palvelumaksun mukaan vai lisätäänkö se kantahinnan päälle. Luodessasi tilaisuutta näet koko ajan helposti, miten maksu määräytyy. Voit myös kokeilla maksuja heti lipunhintalaskurillamme. 

Rekisteröidy

Täydellinen paketti helppoon lipunmyyntiin

Helppoa hinnoittelua: verot ja maksutapamaksut sisältyvät valmiiksi palvelumaksuun eikä niistä tarvitse murehtia. Lipunhinta koostuu kahdesta osasta: 

  • Kantahinta: Kantahinta, jonka asetat tapahtumalle. Tämä on omaa tuloasi. 
  • Palvelumaksu: 12 %. Palvelumaksu on sama kaikissa myyntikanavissa, myös lippu.fi-verkkokaupassa. 

Kannattaa hyödyntää kaikki tarjoamamme myyntikanavat. Lippu.fin verkkokauppa on Suomen johtava tapahtumien kauppapaikka. Sen lisäksi saat lippusi myyntiin myyntipisteisiin ympäri maan ja puhelinpalveluumme. Saavutat sekä uudet että vanhat yleisöt ja ostaminen on helppoa ja luotettavaa. 

Laske lipputulot laskurillamme

Sisältää palvelumaksun

Oma lippu.light-verkkokauppasi

Palvelumaksu
Muut maksut
Asiakas maksaa

lippu.fi-verkkokauppa ja myyntiverkosto

Palvelumaksu
Muut maksut
Asiakas maksaa

Oma ovimyynti / oma ennakkomyynti

Palvelumaksu
Muut maksut
Asiakas maksaa

Lipunostaja maksaa lisäksi tilauskohtaisen tilausmaksun sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut. Tilaisuuden peruuntuessa kuluttajalle ei palauteta maksuja. Tilaisuuden peruuntuessa voi tapahtumajärjestäjälle tulla maksettavaksi hinta kuluttajien tiedottamisesta. Tästä tarkemmin Käyttöehdoissa.

Ota käyttöön lippu.light ja menesty lipunmyynnissä

Säästä aikaa ja nosta ansaintaasi helppokäyttöisellä lippu.light-lipunmyyntijärjestelmällä. Saavuta laaja yleisö ja analysoi lipunmyynnin kehitystä. 

Ominaisuudet loppuunmyytyyn tapahtumaan

Luo tapahtuma helposti

Hyödynnä Lippu.fin kattavuus

Oma verkkokauppasi ilmaiseksi

Tee helposti oma katsomokartta

Helppokäyttöinen raportointi

Myy liput myös ovelta

Yhdistä tilaisuus Facebookiin

Liitä markkinointitoimenpiteet

Maksuton sovellus kulunvalvontaan

Tarkempaa tietoa ominaisuuksista

Parhaat hyödyt tapahtumajärjestäjille

Täydellinen joustavuus

Päätät itse, koska ja kuinka usein käytät lippu.lightia - ilman määräaikaisia sopimuksia tai kiinteitä kustannuksia. Voit päättää vapaasti myös myyntikanavat. Mahdollisuudet ovat laajat - ja niin myös vapaus päättää.  

Ei piilotettuja maksuja

Lopulliseen lipunhintaan sisältyvät kaikki maksut. Näet tilaisuutta luodessasi täsmälleen palvelumaksun suuruuden. Jos tilaisuuteesi ei myytäisi lippuja, sinulle ei tule mitään kustannuksia. 

Helppo tapahtumien luonti

Luot ensimmäisen tapahtumasi muutamassa minuutissa. Omassa verkkokaupassasi voit aloittaa myynnin välittömästi, Lippu.fin kanavissa pian sen jälkeen. 

Myy liput tehokkaasti

Lippu.fi on Suomen markkinajohtaja tapahtumalipunmyynnissä. Saat käyttöösi sen erinomaiset myyntikanavat, luotetun brändin ja asiakaspalvelun - ilman mitään eri maksuja. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä hinnoittelusta

1.
2.