Täydet katsomot urheilutapahtumaasi

Juhlivat fanit, jotka kannustavat urheilijoita kuuluvasti - sitä on urheilutapahtuma parhaimmillaan. Tehokkaalla ennakkomyynnillä tavoitat yksinkertaisesti enemmän ihmisiä riippumatta säästä ja muista ulkoisista olosuhteista. Lippu.fin avulla sormiesi ulottuvilla on lisäksi iso urheiluyleisö ympäri Suomen. Ota nyt käyttöön maksuton, selainpohjainen lippu.light kätevään ennakkolipunmyyntiin.  

Pienestä urheilutapahtumasta isoksi

Urheilullinen menestys saavutetaan parhaiten äänekkään yleisön tukemana. Saadaksesi mahdollisimman paljon faneja paikalle tarvitset luotettavasti toimivan lippukaupan. lippu.light-itsepalvelujärjestelmän avulla voit luoda nopeasti ja helposti urheilutapahtumallesi oman lippukaupan, oman katsomokartan ja hintaryhmät sekä kätevästi koodikampanjoita vaikka sponsorien työntekijöille. Lisäksi Lippu.fin verkoston kautta voit tavoittaa potentiaalisia uusia yleisöjä. 

Lisäominaisuuksia urheilutapahtumasi lipunmyyntiin

Yksilölliset hintakategoriat

Tarjoa faneillesi ja muille kävijöille erilaisia lipputuotteita ja kategoriota, esim. VIP-liput, perusliput, seisomaliput, alennusliput, lehdistöliput jne.

Kannattajakatsomot

Luo oma katsomokartta ja hyödynnä valmiita mallejamme urheilukatsomoihin.

Huomioi sponsorit

Yhteistyökumppaneita ja sponsoreita varten voit luoda kampanjakoodeja ja siten houkutella lisää yleisöä tapahtumaasi. Voit myös lisätä pdf-lippuun sponsorin logon ja mainoksen. 

Lippu.fin kattava verkosto tukenasi

Hyödynnä kattava Lippu.fin verkosto ja tavoita urheilufanit lippu.fi-verkkokaupan, myyntipisteiden, R-kioskien ja puhelinpalvelumme kautta.

Täysi fokus peliin

lippu.lightin avulla lippujen myynti on niin yksinkertaista, että voit täysillä keskittyä urheilutapahtumasi järjestämiseen.

  1. Tapahtuman perustaminen: Järjestelmämme ohjaa sinut askel askeleelta luomaan tapahtuman, hintakategoriat ja kaiken tarpeellisen.
  2. Katsomokartan luominen: Halutessasi voit luoda numeroidun katsomokartan, jolloin fanit voivat valita paikkakartalta sopivan istumapaikan ja hintakategorian.
  3. Oma, räätälöity lippukauppa: Voit luoda oman ilmeen mukaisen lippukaupan - helppoa lippu.lightissa.
  4. Tapahtuman julkaiseminen ja näkyvyys: Hyödynnä maksimaalinen tavoittavuus Lippu.fin kanavien kautta: lippu.fi-verkkkauppa, lukuisat myyntipisteet ympäri Suomen, R-kioskit ja puhelinpalvelu.
  5. Facebook-tapahtuman luominen: Hyödynnä sosiaalista mediaa tapahtumasi markkinoinnissa. lippu.lightissa luomasi tilaisuuden voit julkaista helposti Facebook-sivullasi.

Lähtölaukaus ammattimaiselle urheilutapahtumallesi

Tarjoa katsojillesi mukava ja nopea pääsy tapahtumaasi: lippu.lightista lipun ostaminen on helppoa ja hauskaa.