Yksinkertainen ja tehokas lipunmyynti joka näyttämölle

Kesäteatterit, harrastajateatterit, säkenöivät show't - mikään ei voita täyden katsomon tunnelmaa. Myitpä sitten liput pääosin ennakkoon tai ovelta, lippu.light tarjoaa sinulle työkalut kätevään lipunmyyntiin. 

Tuo esityksesi esiin isosti

Onpa kyseessä sitten draama, komedia, stand up tai vaikkapa kesäteatteri, kulttuuritapahtumassa käynti on rikastuttava elämys. Jotkut ostavat lippunsa vielä ovelta, mutta verkkokaupan kautta myynti on nykyään välttämätöntä. Sinulle tapahtumajärjestäjänä se lisää merkittävästi suunnittelun varmuutta ja on myös tärkeää tavoiteltaessa nuorempia kohderyhmiä. Olitpa sitten järjestämässä yksittäistapahtumaa tai pidempikestoista tuotantoa, niin lippu.light-itsepalvelujärjestelmän kautta voit luoda muutamassa minuutissa tapahtuman ja aloittaa lipunmyynnin oman lippu.light-verkkokaupan kautta.

Kaikki, mitä tarvitset lipunmyyntiin

Yksinkertaista, nopeaa & helppoa

Luo itse tapahtumasi ja oma lippukauppasi. Aloita lipunmyynti omilla verkkosivuillasi jo tänään.

Tilaisuusarjan luominen

Yhtä yksinkertaista on luoda tilaisuussarja pidempiaikaisista tuotannoista. Luo tuotannon kaikki esitykset yhdellä kertaa.

Oma katsomokartta

Luo helposti esityspaikkasi katsomokartta. Määrittele erilaisia istumakategorioita tai pöytäpaikkoja, miten vain itse tarvitset.

Ovimyynti yksinkertaisesti

Oma myynti -toiminto sopii hyvin ovimyyntiin. Voit hyvästellä paperilippuset ja manuaaliset listat - myy liput yksinkertaisesti digitaalisesti.

Täysi keskittyminen esitykseen

lippu.lightin avulla lippujen myyminen on tapahtuman perustamisesta aina esityspäivään saakka niin yksinkertaista, että voit keskittyä täysin tapahtumasi suunnitteluun ja toteutukseen. Hyödynnä näitä: 

  • veloituksettoman ScanApp-sovelluksen avulla voit tarkistaa liput sisäänkäynnillä helposti älypuhelimella tai tabletilla.
  • voit laajentaa ja tavoittaa uusia kohderyhmiä Lippu.fin laajan verkoston kautta: lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet, R-kioskit ja puhelinpalvelu ovat käytössäsi.
  • lippu.light on joustava, ei sopimusvelvoitteita.
  • anna hintalaskurimme laskea kustannukset helposti.

Aloita myynti kulttuuritapahtumaasi

Ryhdy toimeen saman tien, luo ensimmäinen tapahtumasi lippu.lightin avulla ja aloita lippujen myynti helposti omassa lippukaupassasi.