Käytössä monenlaisissa tapahtumissa

lippu.light on yhtä monipuolinen kuin tapahtumien maailma, millainen tapahtumasi onkaan. Itsepalvelujärjestelmän avulla voit helposti ottaa käyttöön oman verkkokauppasi ja aloittaa lipunmyynnin minuuteissa. Lippu.fin brändi, markkinoinnin automaatiot ja myyntikavat varmistavat lisäksi, ettei loppuumyydylle tapahtumalle ole esteitä. 

Vaivatonta lipunmyyntiä Lippu.fin tukemana

Järjestätkö näytöksiä, joogatunteja, maalauskursseja, kiertokävelyjä tai jotain aivan muuta? Olipa tapahtumasi millainen tahansa, lippu.lightin avulla lipunmyynti onnistuu. Jotta voit keskittyä tapahtumasi valmisteluun, on tärkeää, että lipunmyynti on helppoa. lippu.light-itsepalvelujärjestelmällä saat muutamassa minuutissa luotua oman lippukaupan ja pääset markkinoimaan tapahtumaa ohjaten asiakkaat omaan verkkokauppaasi - vahvana tukena myös Lippu.fin verkosto.

Tavoita kävijät ja myy liput verkossa

  1. Tapahtuman luominen: Järjestelmämme ohjaa sinut askel askeleelta tapahtuman luonnissa.
  2. Katsomokartan tekeminen: Halutessasi voit laatia numeroidun katsomokartan, myydä seisomapaikkoja tai numeroimattomia paikkoja.
  3. Oma, räätälöity verkkokauppa: Oman lippukaupan luominen verkkosivuillesi käy helposti ja täysin maksutta lippu.lightin kautta.
  4. Tapahtuman julkaiseminen ja näkyvyys: Hyödynnä Lippu.fin kattavat myyntikanavat: lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet, R-kioskit ja puhelinpalvelu.
  5. Facebook-tilaisuuden luominen: Hyödynnä sosiaalista mediaa tapahtumasi markkinoinnissa. lippu.lightissa luomasi tilaisuuden voit julkaista helposti Facebook-sivullasi. Facebookin tapahtumatoiminto on suosittu niidenkin keskuudessa, jotka eivät muuten käytä tätä sosiaalista mediaa.

Löydä tapahtumallesi enemmän yleisöä

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton lipunosto tapahtumaasi: verkkolipunmyynti lippu.lightin avulla.