Konsertit kuoroista hevikeikkoihin

Tavoita kuulijat ja löydä uutta yleisöä. Konserteissa ja keikoissa keskiössä on esiintyjä; lipunmyynnin pitää olla yksinkertaista ja saumatonta. Itsepalvelujärjestelmä lippu.lightin avulla tavoitat ennakkoon laajan kohdeyleisön - helposti, nopeasti ja varmasti. 

Huoleton kokonaisratkaisu

Lippujen ennakkomyynti on olennainen osa tapahtuman onnistumisessa. lippu.light on helppo ja tehokas ratkaisu lippujen ennakkomyyntiin. Se mahdollistaa oman verkkokaupan luomisen ja sen integroimisen omille verkkosivuillesi muutamalla klikkauksella. Eri lipputyypit, hintakategoriat ja tilat määrittelet vaivattomasti. Saat tämän kaiken ilman kiinteitä kuluja tai sopimusvelvoitteita.

 

Ammattimaista konserttilipunmyyntiä

Myy helposti omassa lippukaupassasi

Perusta konsertti lippu.lightiin, luo oma lippukauppa ja integroi se verkkosivuillesi. Tämä kaikki onnistuu helposti lippu.lightissa.

Laaja näkyvyys Lippu.fin kanavissa

Hyödynnä Lippu.fin laajat myyntikanavat ja tavoita fanit lippu.fi-verkkokaupan, myyntipisteiden, R-kioskien ja puhelinpalvelun kautta.

 

Fanien ohjaaminen Facebookista suoraan lippujen ostoon

Ohjaa Facebook-sivullasi kävijät suoraan omaan lippukauppaasi yhdistämällä lippu.lightiin perustamasi konsertti tai keikka Facebook-sivuusi. Näin saavutat tapahtumakävijät siellä, missä he etsivät tietoa artisteista ja konserteista tehden lipunoston helpoksi heille.

 

Seuranta ja raportointi

Hyödynnä Google Analyticsiä ja reaaliaikaista raportointityökaluamme myynnin ja markkinointitoimenpiteiden onnistumisen seuraamiseen.

Ennakkomyynnin kautta loppuunmyytyyn konserttiin

lippu.lightin avulla tarjoat konserttikävijöillesi nykyaikaisen ja helpon lippujen ostotavan. Vahvista ennakkolipunmyynnin kautta tapahtumasi menestystä.

Verkkokaupan kautta laaja tavoittavuus

  1. Tapahtuman luominen: Järjestelmämme ohjaa sinut askel askeleelta tapahtuman ja lipputyyppien luomisessa.  
  2. Katsomon pohjakartta: Halutessasi voit luoda numeroidun istumakartan, jolloin lipunostaja saa tuntuman katsomosta ja voi valita kartalta itse istumapaikkansa ja hintakategorian.
  3. Oma, räätälöity lippukauppa: Voit halutessasi linkittää tai upottaa verkkosivuillesi lippu.light-verkkokaupan ja räätälöidä sen ulkoasua.
  4. Tapahtuman julkaisu ja näkyvyys: Hyödynnä Lippu.fin laajat myyntikanavat: lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet, R-kioskit ja puhelinpalvelu.
  5. Facebook-tapahtuman luominen: Hyödynnä sosiaalista mediaa konserttisi näkyvyyden kasvattamisen. lippu.lightin avulla yhdistäminen Facebookiin onnistuu helposti.