Klubin tai ravintolan tehokas lipunmyynti

Onko teillä kaupungin paras musiikki ja innostunut asiakaskunta? Markkinoi ja ennakoi paremmin edistämällä ammattimaista ja tehokasta ennakkolipunmyyntiä lippu.lightin avulla. Se käy joustavasti, nopeasti ja varmasti. 

Kaupungin paras klubi tai ravintola

Klubin tai ravintolan pitäjänä sinun on aina oltava ajan tasalla ja valmis uusiutumaan. Olipa kyseessä silent disco, retrobileet, vaahtobileet, päihteettömät illat, ari-bileet tai jotain muuta - trendin syntyessä pitää laittaa sopiva tapahtuma pystyyn saman tien. Uskottavuus ja ennakoitavuus syntyy ennakkolipunmyynnistä. Yleisösi haluaa ostaa liput netistä, joten moderni ja mobiilioptimoitu verkkokauppa on välttämättömyys. lippu.light on nopea ja joustava, joten voit perustaa uudet tapahtumat hetkessä ja aloittaa heti ennakkolipunmyynnin.   

Helppo lipunmyynti - täysi tanssilattia

Helppoa ja nopeaa

Luo intutiivisesti ja nopeasti tapahtuma ja hyödynnä automaattisesti syntyvä oma verkkokauppasi. Laita lipunmyynti heti käyntiin oman verkkokauppasi ja Lippu.fi-kanavien kautta.  

Yleisön luokse

Facebook-integraation avulla voit markkinoida tapahtumaasi siellä, missä yleisö on ja olla heihin läheisesti yhteydessä. Facebookin tapahtuma-toiminto on suosittu niidenkin keskuudessa, jotka eivät muuten käytä tätä sosiaalista mediaa. 

Lipunmyynti ovella ilman jonotusta

Myös myöhäiset saapujat voivat ostaa lippuja verkossa, jos käytät ovella suoraan tapahtuman myyntisivulle vievää QR-koodia. 

Alennukset ja kampanjat

Tarjoa sponsorin tai yhteistyökumppanin asiakkaille edullisempia lippuja ja varmista sillä loppuunmyyty tilaisuus. 

Löydä kävijöitä klubillesi

  1. Luo tilaisuus: Helppokäyttöinen järjestelmämme ohjaa askel askeleelta miten luot tilaisuuden, lipputyypit ja vaikkapa VIP-alueen. 
  2. Omannäköinen verkkokauppa: Saat oman ammattimaisen whitelabel-verkkokaupan käyttöön hujauksessa.  
  3. Julkaise ja löydä yleisö:: Hyödynnä Lippu.fin laajat myyntikanavat lippu.fi-verkkokaupasta myyntipisteisiin ympäri Suomen. 

Kaikki mitä klubi tai keikkapaikka tarvitsee lipunmyyntiin

Helppoa ja kätevää tanssinnälkäisille lipunostajille: Tee lipunostaminen helpoksi lippu.light-itsepalvelujärjestelmän avulla.